IGRC2027Innovation: The Bridge to a Sustainable Gas Future

A következő International Gas Research Konferencia 2027-ben kerül megrendezésre Budapesten az MVM CEEnergy Zrt. szervezésében.

Fővárosunk évszázadok óta a különböző kultúrák és értékek találkozási pontja, ezért is kiváló helyszín egy ilyen nagyszabású, globális esemény megrendezésére. A 2027-es konferencia középpontjában a fenntarthatóság és az innováció témaköre áll, felkészítve az iparág vezetőit és szakértőit a jelen és a jövő kihívásaira.

A folyamatosan változó világhoz a gáziparnak is alkalmazkodnia kell, ami csak közös erőfeszítéssel valósítható meg, kortól, nemtől és földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül. Budapest 2027-ben lehetőséget ad, hogy együtt tűzzük ki a célokat és járjuk be a hozzájuk vezető utat.
Bízunk benne, hogy Magyarország elhelyezkedéséből és könnyű megközelíthetőségéből adódóan kimagasló részvételi számmal valósulhat meg az IGRC2027 konferencia. 

Regisztrálj, és legyél részese ennek az egyedülálló gázipari eseménynek Budapesten 2027-ben, ahova a világ minden tájáról érkeznek szakértők, kutatók, vezetők. A rendezvény kivételes lehetőséget nyújt egy nemzetközi, szakmai párbeszéd megvalósítására és a jövő irányainak kijelölésére.